Elsatherm

Instalator si electrician in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.

Servicii instalare aragaz electric in Bucuresti

montaj aragaz electric

servicii instalare aragaz electric in Bucuresti
montaj aragaz electric Bucuresti

Montaj aragaz electric in Bucuresti. Firma noastra ofera servicii autorizate de inlocuire, instalare, racordare, montaj aragaz electric cu 3, 4, 5 zone de gatit pe inductie sau vitroceramice si cuptorul electric.

Aveti nevoie de serviciile profesioniste ale unui electrician autorizat ANRE pentru montajul unui aragaz electric in Bucuresti ? Elsatherm Service Instal SRL pune la dispozitia clientilor din municipiul Bucuresti electricieni autorizati ANRE pentru rezervarea oricarui serviciu de montaj sau instalare aragazuri electrice . Ne desfasuram activitatea in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

Ati achizitionat un aragaz electric vitroceramic sau cu inductie pentru zona de gatit si doriti sa faceti o programare pentru montaj? Sunati la telefon 0770315624 si vom stabili impreuna ziua si ora la care un electrician autorizat ANRE de la firma noastra se va deplasa la dvs acasa pentru a-l instala. 

Servicii instalare, montaj aragaz electric in Bucuresti:

De ce este recomandat sa apelati la serviciile unui electrician autorizat de la firma Elsatherm Service Instal SRL pentru inlocuire, racordare, instalare sau montaj aragaz electric la instalatia electrica din bucataria dvs?

– electricienii nostri sunt autorizati de catre ANRE, lucru usor de verificat pe site-ul ANRE

– va asiguram 12 luni garantie pentru orice serviciu de instalare

– orice electrician angajat la firma noastra are o experienta de cel putin 20 de ani, iar firma activeaza de peste 16 ani

– fiecare electrician de la firma a montat cel putin cateva sute de plite cu inductie sau vitroceramice

– racordarea la instalatia electrica se poate realiza monofazat, bifazat sau trifazat in functie de modelul aragazului sau de tensiunea electrica de alimentare adica 230 v sau 400 v

– la cerere realizam decuparea mobilei de bucatarie pentru a monta aragazul electric(nu este inclus in pretul instalarii)

– instalarea trebuie realizata de catre un electrician autorizat pentru a putea beneficia de garantia oferita de producator sau comerciant

– va vom informa daca constatam ca instalatia dvs electrica nu corespunde consumului de energie electrica pentru modelul de aragaz electric cumparat de dvs si asupra riscurilor la care va expuneti

– daca instalatia electrica din apartament este veche si conductorul este din aluminiu va recomandam realizarea unui circuit electric dedicat realizat aparent sau ingropat de la tabloul electric pana la locul instalarii in bucatarie a aragazului electric, pentru a nu suprasolicita circuitele electrice existente, riscand sa ramaneti fara curent electric la prizele din bucatarie sau chiar din casa

– putem face masuratori si oferim consiliere tehnica in vederea alegerii aragazului potrivit nevoilor dvs

Sfaturi utile in alegerea si utilizarea unui aragaz electric:

 • nu folositi la putere maxima mai mult de 2 zone de gatit si cuptorul electric simultan
 • inainte de a cumpara un aragaz electric alegeti modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs, numarului de persoane pentru care faceti mancare, frecventa cu care gatiti, starea instalatiei electrice din casa si chiar pretul produsului
 • daca nu va grabiti cumparati atunci cand sunt reduceri sau oferte promotionale cum ar fi Black Friday
 • pentru racordare este recomandat sa se foloseasca numai morsete electrice/ reglete electrice de putere, fara sa se monteze stecher pe cablul electric
 • la tabloul electric siguranta automata la circuitul dedicat pentru aragazul electric trebuie sa fie de 25A sau 32A in functie de puterea plitei
 • un aragaz electric cu 4 zone de gatit si cuptor electric are un consum la puterea maxima cuprins intre 7 si 11 kw
 • avantajul aragazului electric cu zone de gatit vitroceramice fata inductie este ca puteti folosi orice vas, cratita, oala pe care o aveti pentru gatit, cea cu inductie functioneaza numai cu vase, oale si cratite speciale care au semnul de inductie
 • aragazul electric cu inductie consuma mai putin curent electric decat ochiurile vitroceramice, deci este mai eficienta energetic

Informatii utile:

Va aducem la cunostinta ca majoritatea magazinelor si firmelor care comercializeaza aparate electrocasnice nu ofera garantie decat daca montajul sau instalarea lor a fost efectuata de catre un instalator sau electrician autorizat. Din acest motiv va recomandam sa apelati doar la serviciile unei firme specializate, pentru a nu pierde garantia produsului achizitionat.

Ce trebuie sa faceti pentru a programa o instalare de electrocasnice la locuinta dvs?  Nu trebuie decat sa sunati la telefon 0770.315.624 si un electrician sau un instalator autorizat se va deplasa la dvs acasa pentru a rezolva solicitarea.

Serviciile noastre profesionale de instalare si montare aparate electrocasnice incorporabile pentru bucatarie sunt disponibile doar in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru celelalte judete nu facem deplasari si va recomandam gasirea unei firme care activeaza pe plan local.

Puteti sa solicitati serviciile unui instalator sau electrician autorizat de la Elsatherm Service Instal SRL in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

Alte servicii de montare, instalare electrocasnice asigurate cu electrician autorizat ANRE:

Servicii de instalare, inlocuire, montaj electrocasnice asigurate cu instalator autorizat:

Ce marci de aragazuri electrice putem monta:

Putem inlocui, monta sau instala pentru dvs aragazuri electrice marca: 

 • Amica
 • AEG
 • Samus
 • BEKO
 • Bosch
 • Candy
 • Electrolux
 • Franke
 • Gorenje
 • Grundig
 • Hansa
 • Crown
 • Heinner
 • Hotpoint
 • Studio Casa
 • Miele
 • Orion
 • Pyramis
 • Samsung
 • Teka
 • Zanussi
 • Whirlpool
 • alte marci care nu apar in descriere

Aceste marci de plite cu inductie le puteti cumpara on-line sau din magazinele: IKEA, Emag, Flanco, Altex, Domo, Media Galaxy, Ideall, Evomag, Dedeman, etc.

Garantia lucrarii:

Elsatherm Service Instal SRL acorda 12 luni garantie la manopera pentru toate lucrarile de instalatii sanitare, termice si electrice executate de catre instalatorii si electricienii firmei.

Preturile practicate de catre instalatorii si electricienii nostri sunt accesibile, corecte, accesibile si afisate permanent pe pagina de preturi. Raportul calitate-pret este net favorabil clientilor datorita experientei si profesionalismului electricienilor. In cadrul firmei avem angajat minimum un electrician autorizat de catre ANRE cu gradul IIB.

Preturi manopera racordare, instalare, montaj aragaz electric in 2024:

– deplasare in Bucuresti = 50 lei

– deplasare in Ilfov = 100 lei

– serviciu montaj standard* aragaz electric = pret de la 250 lei

– prelungire cablu alimentare aragaz electric = pret de la 100 lei

– executie circuit electric dedicat din panoul electric pentru alimentare aragaz electric = pret de la 300 lei in functie de lungimea traseului, gradul de dificultate, etc.

– decupare in blat = pret de la 100 lei

* montajul standard include doar racordarea cablului electric al aragazului la reteaua electrica existenta si realizarea conexiunilor in functie de tensiunea de alimentare!

Zone acoperite in Bucuresti si Ilfov:

Sector 1:

Primaverii, Floreasca, Dorobanti, Radu Beller, Baneasa, Jandarmeriei, Mihalache, Pipera, Aviatiei, Pajura, Bucurestii Noi, Aviatorilor, Domenii, Grivita, Calea Grivitei, Soseaua Chitilei, Gara de Nord, Straulesti, Damaroaia, Jiului, Parcului, Piata Romana, Matache, Piata Victoriei, Turda, Averescu, Titulescu, Banu Manta, Gheorghe Duca, Calea Plevnei, Stirbei Voda, Dacia, Berzei, Golescu, Expozitiei, Magheru, Marasti, Caraiman, Chibrit, Kisseleff, Basarab, Podul Grant, Expozitiei, Ficusului, etc.

Sector 2:

Andronache, Baicului, Barbu Vacarescu, Basarabia, Calarasilor, Carol I, Colentina, Cernauti, Chisinau, Circului, Dacia, Doamna Ghica, Eminescu, Ferdinand, Floreasca, Fabrica de Glucoza, Fabrica de Paine, Foisorul de Foc, Fundeni, Ion Creanga, Lacul Tei, Lizeanu, Maica Domnului, Matei Voievod, Mihai Bravu, Morarilor, Mosilor, Obor, Pache Protopopescu, Pantelimon, Petricani, Piata Iancului, Piata Muncii, Pipera, Ritmului, Stefan cel Mare, Tei, Teiul Doamnei, Tei Toboc, Toamnei, Traian, Tunari, Piata Unirii, Piata Universitatii, Vatra Luminoasa, Vergului, etc.

Sector 3:

1 Decembrie 1918, 23 August, Alba Iulia, Baba Novac, Balta Alba, Barajul Bicaz, Barajul Bistritei, Barajul Dunarii, Baralul Lotru, Barajul Rovinari, Barajul Sadului, Barajul Uzului, Basarabia, Brailita, Branduselor, Bucovina, Burebista, Camil Ressu, Campia Libertatii, Calea Calarasilor, Campia Libertatii, Centru Civic, Constantin Brancusi, Corneliu Coposu, Costin Georgian, Decebal, Delea Noua, Delea Veche, Diham, Dudesti, Dristor, Dristorului, Energeticienilor, Fizicienilor, Foisorului, Gheorghe Petrascu, Ilioara, Gura Putnei, Ion Tuculescu, Jean Steriadi, Laborator, Leontin Salajan, Liviu Rebreanu, Lotrioara, Lucretiu Patrascanu, Macaralei, mall ParkLake, Matei Ambrozie, Matei Basarab, Mihai Bravu, Minis, Mircea Voda, Nerva Traian, Nicolae Grigorescu, Nicolae Pascu, Octavian Goga, Ozana, Parcul Ior, Piata Bobocica, Piata Muncii, Piata Unirii, Popa Nan, Postavarului, Prevederii, Racari, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Splaiul Independentei, Splaiul Unirii, Soseaua Garii Catelu, Soseaua Industriilor, Theodor Pallady, Timpuri Noi, Titan, Traian, Trapezului, Unirii, Vitan, Zizin, etc.

Sector 4:

Alexandru Obregia, Alunisului, Aparatorii Patriei, Berceni, Constantin Brancoveanu, Cutitul de Argint, Cuza Voda, Dimitrie Cantemir, Drumul Gazarului, Gheorghe Sincai, Emil Racovita, Eroii Revolutiei, Giurgiului, Huedin, Luica, Marasesti, Metalurgiei, Nitu Vasile, Piata Norilor, Piata Progresului, Piata Resita, Piata Sudului, Pieptanari, Secuilor, Serban Voda, Soseaua Berceni, Soseaua Giurgiului, Soseaua Oltenitei, Straja, Soseaua Viilor, Tineretului, Timpuri Noi, Turnu Magurele, Uioara, Vacaresti, Vitan Barzesti, etc.

Sector 5:

ului 5 in cartierele sau zona 13 Septembrie, Alexandriei, Antiaeriana, Baciului, Centrul Civic, Chirigiu, Cotroceni, Eroilor, Eroilor Sanitari, Ferentari, George Cosbuc, Ghencea, Giurgiului, Izvor, Libertatii, Margeanului, Natiunile Unite, Panduri, Piata Rahova, Piata Unirii, Pieptanari, Pucheni, Prelungirea Ferentari, Prelungirea Ghencea, Progresului, Rahova, Razoare, Regina Maria, Salaj, Splaiul Independentei, Soseaua Viilor, Toporasi, Tudor Vladimirescu, Uranus, Zetarilor, centrul Istoric, etc.

Sector 6:

1 Mai, Apeductului, Apusului, Brasov, Cartierul Brancusi, Cartierul Latin, Compozitorilor, Constructorilor, Crangasi, Dezrobirii, Dreptatii, Drumul Taberei, Drumul Sarii, Favorit, Ghencea, Giulesti, Giulesti Sarbi, Gorjului, Grozavesti, Iuliu Maniu, Lujerului, Moinesti, Militari, Orizont, Orsova, Piata Gorjului, Piata Moghioros, Piata Veteranilor, Plevnei, Politehnica, Preciziei, Prelungirea Ghencea, Romancierilor, Rasaritului, Regie, Sibiu, Timisoara, Uverturii, Valea Argesului, Valea Cascadelor, Valea Ialomitei, Valea Lunga, Valea Oltului, Vasile Milea, Virtutii, etc.

Judetul Ilfov:

Corbeanca, Otopeni, Dimieni, Pipera, Saftica, Balotesti, Chitila, Buftea, Mogosoaia, Voluntari, Afumati, Tunari, Pantelimon, comuna Berceni, Popesti Leordeni, Jilava, Magurele, Bragadiru, Mihailesti, Rosu, Chiajna, Dragomiresti, Ciorogarla, Domnesti, Snagov, Lipia, Gruiu, Cioflinceni, Vladiceasca, Tancabesti, Peris, Moara Vlasiei, Ciolpani, Dobroesti, Cernica, Cornetu, Branesti, Clinceni, etc

| montaj aragaz electric Bucuresti | instalare aragaz electric Bucuresti | inlocuire aragaz electric Bucuresti | racordare aragaz electric Bucuresti | instalare aragaz electric | montaj aragaz electric | instalator iaragaz electric Bucuresti | montaj aragaz electric |

Servicii profesionale de racordare, instalare, montare aragaz electric in Bucuresti