Elsatherm

Instalator si electrician in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.

Servicii instalare plita mixta cu inductie si gaz

montaj plita mixta

Servicii instalare, montaj plita mixta in Bucuresti
Montaj plita mixta inductie si gaz in Bucuresti

Montaj plita mixta inductie si gaz in Bucuresti. Firma noastra ofera servicii autorizate de instalare plita mixta cu inductie si gaz incorporabila cu 2 3, 4 sau mai multe ochiuri si zone de gatit.

Aveti nevoie de serviciile profesioniste ale unui instalator autorizat in Bucuresti  sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 sau in judetul Ilfov? Elsatherm Service Instal SRL pune la dispozitia clientilor din municipiul Bucuresti instalatori autorizati pentru rezervarea oricarui serviciu de montaj sau instalare de plite mixte cu inductie/vitroceramice si gaz. Ne desfasuram activitatea in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

Ati achizitionat o plita mixta cu alimentare electrica si pe gaz? Doriti sa faceti o programare pentru montajul ei? Sunati la telefon 0770315624 si vom stabili impreuna ziua si ora la care un instalator autorizat de la firma noastra se va deplasa la dvs acasa pentru a o instala. 

Servicii instalare/montaj plita mixta in Bucuresti:

De ce este recomandat sa apelati la serviciile unui instalator autorizat de la firma Elsatherm Service Instal SRL pentru montaj, instalare sau racordare plita mixta cu inductie sau vitroceramica si alimentare pe gaze naturale la instalatia electrica si de gaz din bucataria dvs?

– va asiguram 12 luni garantie pentru orice serviciu de instalare

– orice instalator angajat la firma noastra are o experienta iar firma activeaza de peste 16 ani

– racordarea la instalatia de gaz si cea electrica se poate realiza in conditii de siguranta

– la cerere realizam decupare in blatul mobilei de bucatarie pentru a incastra plita mixta electrica si gaz(nu este inclus in pretul instalarii)

– instalarea trebuie realizata de catre un instalator autorizat pentru a putea beneficia de garantia oferita de producator sau comerciant

– va vom informa daca constatam ca instalatia dvs electrica nu corespunde consumului de energie electrica pentru modelul de plita electrica cumparat de dvs si asupra riscurilor la care va expuneti

– daca instalatia electrica din apartament este veche si conductorul este din aluminiu va recomandam realizarea unui circuit electric dedicat realizat aparent sau ingropat de la tabloul electric pana la locul instalarii in bucatarie a plitei cu inductie, pentru a nu suprasolicita circuitele electrice existente, riscand sa ramaneti fara curent electric la prizele din bucatarie sau chiar din casa

– putem face masuratori si oferim consiliere tehnica in vederea alegerii plitei potrivite nevoilor dvs

Sfaturi utile in alegerea si utilizarea unei plite mixte:

 • nu folositi la putere maxima mai mult de 2 zone de gatit pe inductie sau vitroceramice
 • inainte de a cumpara o plita mixta selectati modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs, numarului de persoane pentru care faceti mancare, frecventa cu care gatiti, starea instalatiei electrice din casa si chiar pretul produsului
 • daca nu va grabiti cumparati atunci cand sunt reduceri sau oferte promotionale cum ar fi Black Friday
 • pentru racordare este recomandat sa se foloseasca numai racorduri de gaze omologate
 • o plita cu inductie cu 2 ochiuri are un consum la puterea maxima cuprins intre 3 si 4 kw
 • avantajul plitei mixte cu inductie sau vitroceramica si gaz fata de plita cu inductie sau doar plita pe gaz este ca o puteti folosi atunci cand nu aveti gaze si invers cand nu aveti curent electric
 • plita cu inductie consuma mai putin curent electric decat plita vitroceramica, deci este mai eficienta energetic

Informatii utile:

Va aducem la cunostinta ca majoritatea magazinelor si firmelor care comercializeaza aparate electrocasnice nu ofera garantie decat daca montajul sau instalarea lor a fost efectuata de catre un instalator sau electrician autorizat. Din acest motiv va recomandam sa apelati doar la serviciile unei firme specializate, pentru a nu pierde garantia produsului achizitionat.

Ce trebuie sa faceti pentru a programa o instalare de electrocasnice la locuinta dvs?  Nu trebuie decat sa sunati la telefon 0770.315.624 si un electrician sau un instalator autorizat se va deplasa la dvs acasa pentru a rezolva solicitarea.

Serviciile noastre profesionale de instalare si montare aparate electrocasnice incorporabile pentru bucatarie sunt disponibile doar in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru celelalte judete nu facem deplasari si va recomandam gasirea unei firme care activeaza pe plan local.

Puteti sa solicitati serviciile unui instalator sau electrician autorizat de la Elsatherm Service Instal SRL in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

Alte servicii de montare, instalare electrocasnice asigurate cu electrician autorizat ANRE:

Servicii de instalare, inlocuire, montaj electrocasnice asigurate cu instalator autorizat:

Ce marci de plite mixte cu inductie si gaz putem monta:

Putem inlocui, monta sau instala pentru dvs plite mixte cu inductie si gaz incorporabile marca: 

 • Arctic
 • AEG
 • Ariston
 • BEKO
 • BOSCH,
 • Candy
 • Electrolux
 • Finlux
 • Franke
 • Gorenje
 • Grundig
 • Hansa
 • Hausberg
 • Heinner
 • Hotpoint
 • Ikea
 • LG
 • Miele
 • Orion
 • Pyramis
 • Samsung
 • Samus
 • Tefal
 • Teka
 • Smeg
 • Zanussi
 • Zilan
 • Whirlpool
 • alte marci care nu apar in descriere

Aceste marci de plite mixte cu inductie si gaz le puteti cumpara on-line sau din magazinele: IKEA, Emag, Flanco, Altex, Domo, Media Galaxy, Ideall, Evomag, Dedeman, etc.

Garantia lucrarii:

Elsatherm Service Instal SRL acorda 12 luni garantie la manopera pentru toate lucrarile de instalatii sanitare, termice si electrice executate de catre instalatorii si electricienii firmei.

Preturile practicate de catre instalatorii si electricienii nostri sunt accesibile, corecte, accesibile si afisate permanent pe pagina de preturi. Raportul calitate-pret este net favorabil clientilor datorita experientei si profesionalismului electricienilor. In cadrul firmei avem angajat minimum un electrician autorizat de catre ANRE cu gradul IIB.

Pret manopera instalare/montaj plita mixta cu inductie si gaz:

– deplasare in Bucuresti = 50 lei

– deplasare in Ilfov = 100 lei

– serviciu montaj standard* plita mixta cu inductie incorporabila = pret de la 200 lei

– inlocuire racord gaz = 100 lei

– inlocuire duze gaz sau butelie = pret de la 50 lei

– executie circuit electric dedicat din panoul electric pentru alimentare plita = pret de la 300 lei in functie de lungimea traseului, gradul de dificultate, etc.

– decupare in blat = pret de la 100 lei

* montajul standard include doar racordarea cablului electric al plitei la reteaua electrica existenta si la robinetul de gaz!

Zone acoperite in Bucuresti si Ilfov:

Sector 1:

Primaverii, Floreasca, Dorobanti, Radu Beller, Baneasa, Jandarmeriei, Mihalache, Pipera, Aviatiei, Pajura, Bucurestii Noi, Aviatorilor, Domenii, Grivita, Calea Grivitei, Soseaua Chitilei, Gara de Nord, Straulesti, Damaroaia, Jiului, Parcului, Piata Romana, Matache, Piata Victoriei, Turda, Averescu, Titulescu, Banu Manta, Gheorghe Duca, Calea Plevnei, Stirbei Voda, Dacia, Berzei, Golescu, Expozitiei, Magheru, Marasti, Caraiman, Chibrit, Kisseleff, Basarab, Podul Grant, Expozitiei, Ficusului, etc.

Sector 2:

Andronache, Baicului, Barbu Vacarescu, Basarabia, Calarasilor, Carol I, Colentina, Cernauti, Chisinau, Circului, Dacia, Doamna Ghica, Eminescu, Ferdinand, Floreasca, Fabrica de Glucoza, Fabrica de Paine, Foisorul de Foc, Fundeni, Ion Creanga, Lacul Tei, Lizeanu, Maica Domnului, Matei Voievod, Mihai Bravu, Morarilor, Mosilor, Obor, Pache Protopopescu, Pantelimon, Petricani, Piata Iancului, Piata Muncii, Pipera, Ritmului, Stefan cel Mare, Tei, Teiul Doamnei, Tei Toboc, Toamnei, Traian, Tunari, Piata Unirii, Piata Universitatii, Vatra Luminoasa, Vergului, etc.

Sector 3:

1 Decembrie 1918, 23 August, Alba Iulia, Baba Novac, Balta Alba, Barajul Bicaz, Barajul Bistritei, Barajul Dunarii, Baralul Lotru, Barajul Rovinari, Barajul Sadului, Barajul Uzului, Basarabia, Brailita, Branduselor, Bucovina, Burebista, Camil Ressu, Campia Libertatii, Calea Calarasilor, Campia Libertatii, Centru Civic, Constantin Brancusi, Corneliu Coposu, Costin Georgian, Decebal, Delea Noua, Delea Veche, Diham, Dudesti, Dristor, Dristorului, Energeticienilor, Fizicienilor, Foisorului, Gheorghe Petrascu, Ilioara, Gura Putnei, Ion Tuculescu, Jean Steriadi, Laborator, Leontin Salajan, Liviu Rebreanu, Lotrioara, Lucretiu Patrascanu, Macaralei, mall ParkLake, Matei Ambrozie, Matei Basarab, Mihai Bravu, Minis, Mircea Voda, Nerva Traian, Nicolae Grigorescu, Nicolae Pascu, Octavian Goga, Ozana, Parcul Ior, Piata Bobocica, Piata Muncii, Piata Unirii, Popa Nan, Postavarului, Prevederii, Racari, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Splaiul Independentei, Splaiul Unirii, Soseaua Garii Catelu, Soseaua Industriilor, Theodor Pallady, Timpuri Noi, Titan, Traian, Trapezului, Unirii, Vitan, Zizin, etc.

Sector 4:

Alexandru Obregia, Alunisului, Aparatorii Patriei, Berceni, Constantin Brancoveanu, Cutitul de Argint, Cuza Voda, Dimitrie Cantemir, Drumul Gazarului, Gheorghe Sincai, Emil Racovita, Eroii Revolutiei, Giurgiului, Huedin, Luica, Marasesti, Metalurgiei, Nitu Vasile, Piata Norilor, Piata Progresului, Piata Resita, Piata Sudului, Pieptanari, Secuilor, Serban Voda, Soseaua Berceni, Soseaua Giurgiului, Soseaua Oltenitei, Straja, Soseaua Viilor, Tineretului, Timpuri Noi, Turnu Magurele, Uioara, Vacaresti, Vitan Barzesti, etc.

Sector 5:

ului 5 in cartierele sau zona 13 Septembrie, Alexandriei, Antiaeriana, Baciului, Centrul Civic, Chirigiu, Cotroceni, Eroilor, Eroilor Sanitari, Ferentari, George Cosbuc, Ghencea, Giurgiului, Izvor, Libertatii, Margeanului, Natiunile Unite, Panduri, Piata Rahova, Piata Unirii, Pieptanari, Pucheni, Prelungirea Ferentari, Prelungirea Ghencea, Progresului, Rahova, Razoare, Regina Maria, Salaj, Splaiul Independentei, Soseaua Viilor, Toporasi, Tudor Vladimirescu, Uranus, Zetarilor, centrul Istoric, etc.

Sector 6:

1 Mai, Apeductului, Apusului, Brasov, Cartierul Brancusi, Cartierul Latin, Compozitorilor, Constructorilor, Crangasi, Dezrobirii, Dreptatii, Drumul Taberei, Drumul Sarii, Favorit, Ghencea, Giulesti, Giulesti Sarbi, Gorjului, Grozavesti, Iuliu Maniu, Lujerului, Moinesti, Militari, Orizont, Orsova, Piata Gorjului, Piata Moghioros, Piata Veteranilor, Plevnei, Politehnica, Preciziei, Prelungirea Ghencea, Romancierilor, Rasaritului, Regie, Sibiu, Timisoara, Uverturii, Valea Argesului, Valea Cascadelor, Valea Ialomitei, Valea Lunga, Valea Oltului, Vasile Milea, Virtutii, etc.

Judetul Ilfov:

Corbeanca, Otopeni, Dimieni, Pipera, Saftica, Balotesti, Chitila, Buftea, Mogosoaia, Voluntari, Afumati, Tunari, Pantelimon, comuna Berceni, Popesti Leordeni, Jilava, Magurele, Bragadiru, Mihailesti, Rosu, Chiajna, Dragomiresti, Ciorogarla, Domnesti, Snagov, Lipia, Gruiu, Cioflinceni, Vladiceasca, Tancabesti, Peris, Moara Vlasiei, Ciolpani, Dobroesti, Cernica, Cornetu, Branesti, Clinceni, etc

| instalare plita mixta | montaj plita mixta | inlocuire plita mixta | racordare plita mixta | instalator plita mixta | plita mixta | plita | instalare plita mixta Bucuresti | montaj plita mixta Bucuresti | inlocuire plita mixta Bucuresti | racordare plita mixta Bucuresti | instalator plita gaz Bucuresti | plita mixta Bucuresti | plita Bucuresti |

Servicii profesionale de racordare plite mixte cu inductie/vitroceramice si gaz in Bucuresti