Elsatherm

Instalator si electrician in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov.

Servicii instalare plita vitroceramica

montaj plita vitroceramica

Servicii montaj plita vitroceramica in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov
Montaj plita vitroceramica in Bucuresti

Montaj plita vitroceramica in Bucuresti. Firma noastra ofera servicii autorizate de instalare plite vitroceramice incorporabile cu 1, 2, 3, 4, 5, 6 zone de gatit.

Aveti nevoie de serviciile profesioniste ale unui electrician autorizat ANRE in Bucuresti  sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 sau in judetul Ilfov? Elsatherm Service Instal SRL pune la dispozitia clientilor din municipiul Bucuresti electricieni autorizati ANRE pentru rezervarea oricarui serviciu de montaj sau instalare de plite vitroceramice. Ne desfasuram activitatea in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

Ati achizitionat o plita vitroceramica si doriti sa faceti o programare pentru montajul ei? Sunati la telefon 0770315624 si vom stabili impreuna ziua si ora la care un electrician autorizat ANRE de la firma noastra se va deplasa la dvs acasa pentru a o instala. 

Servicii instalare/montaj plita vitroceramica in Bucuresti:

De ce este recomandat sa apelati la serviciile unui electrician autorizat de la firma Elsatherm Service Instal SRL pentru montaj, instalare sau racordare plita vitroceramica la instalatia electrica din bucataria dvs?

– electricienii nostri sunt autorizati de catre ANRE, lucru usor de verificat pe site-ul ANRE

– va asiguram 12 luni garantie pentru orice serviciu de instalare

– orice electrician angajat la firma noastra are o experienta de cel putin 20 de ani, iar firma activeaza de peste 16 ani

– fiecare electrician de la firma a montat cel putin cateva sute de plite vitroceramice sau cu inductie

– racordarea la instalatia electrica se poate realiza monofazat, bifazat sau trifazat in functie de modelul plitei sau de tensiunea electrica de alimentare adica 230 v sau 400 v

– la cerere realizam decupare in blatul mobilei de bucatarie pentru a incastra plita electrica(nu este inclus in pretul instalarii)

– instalarea trebuie realizata de catre un electrician autorizat pentru a putea beneficia de garantia oferita de producator sau comerciant

– va vom informa daca constatam ca instalatia dvs electrica nu corespunde consumului de energie electrica pentru modelul de plita electrica cumparat de dvs si asupra riscurilor la care va expuneti

– daca instalatia electrica din apartament este veche si conductorul este din aluminiu va recomandam realizarea unui circuit electric dedicat realizat aparent sau ingropat de la tabloul electric pana la locul instalarii in bucatarie a plitei cu inductie. Acest lucru se intampla pentru a nu suprasolicita circuitele electrice existente, riscand sa ramaneti fara curent electric la prizele din bucatarie sau chiar din casa

– putem face masuratori si oferim consiliere tehnica in vederea alegerii plitei potrivite nevoilor dvs

Sfaturi utile in alegerea si utilizarea unei plite vitroceramice:

 • nu folositi la putere maxima mai mult de 2 zone de gatit simultan
 • inainte de a cumpara o plita vitroceramica ori plita cu inductie selectati modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs, numarului de persoane pentru care faceti mancare, frecventa cu care gatiti, starea instalatiei electrice din casa si chiar pretul produsului
 • daca nu va grabiti cumparati atunci cand sunt reduceri sau oferte promotionale cum ar fi Black Friday
 • pentru racordare este recomandat sa se foloseasca numai morsete/reglete electrice de putere, fara sa se monteze stecher pe cablul electric
 • in caz contrar riscati sa se supraincalzeasca priza si stecgerul si sa ia foc
 • la tabloul electric siguranta automata la circuitul dedicat pentru plita vitroceramica sau plita cu inductie trebuie sa fie de 25A sau 32A in functie de puterea plitei
 • o plita vitroceramica cu 4 ochiuri/zone de gatit are un consum la puterea maxima cuprins intre 4,5 si 7,8 kw
 • avantajul plitei vitroceramice fata de plita cu inductie este ca puteti folosi orice vas, cratita, oala pe care o aveti pentru gatit, cea cu inductie functioneaza numai cu vase, oale si cratite speciale care au semnul de inductie
 • plita cu inductie consuma mai putin curent electric decat plita vitroceramica, deci este mai eficienta energetic

Informatii utile:

Va aducem la cunostinta ca majoritatea magazinelor si firmelor care comercializeaza aparate electrocasnice nu ofera garantie decat daca montajul sau instalarea lor a fost efectuata de catre un instalator sau electrician autorizat. Din acest motiv va recomandam sa apelati doar la serviciile unei firme specializate, pentru a nu pierde garantia produsului achizitionat.

Ce trebuie sa faceti pentru a programa o instalare de electrocasnice la locuinta dvs?  Nu trebuie decat sa sunati la telefon 0770.315.624 si un electrician sau un instalator autorizat se va deplasa la dvs acasa pentru a rezolva solicitarea.

Serviciile noastre profesionale de instalare si montare aparate electrocasnice incorporabile pentru bucatarie sunt disponibile doar in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru celelalte judete nu facem deplasari si va recomandam gasirea unei firme care activeaza pe plan local.

Puteti sa solicitati serviciile unui instalator sau electrician autorizat de la Elsatherm Service Instal SRL in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

 

Alte servicii de montare, instalare electrocasnice asigurate cu electrician autorizat ANRE:

Servicii de instalare, inlocuire, montaj electrocasnice asigurate cu instalator autorizat:

Ce marci de plite vitroceramice sau plite cu inductie putem monta:

Putem inlocui, monta sau instala pentru dvs plite vitroceramice ori cu inductie incorporabile marca: 

 • Arctic
 • AEG
 • Ariston
 • BEKO
 • BOSCH,
 • Candy
 • Electrolux
 • Franke
 • Gorenje
 • Grundig
 • Hansa
 • Hausberg
 • Heinner
 • Hotpoint
 • Ikea
 • LG
 • Miele
 • Orion
 • Pyramis
 • Samsung
 • Tefal
 • Teka
 • Tarrington House
 • Zanussi
 • Whirlpool
 • alte marci care nu apa in descriere

Aceste marci de plite vitroceramicele puteti cumpara on-line sau din magazinele: IKEA, Emag, Flanco, Altex, Domo, Media Galaxy, Ideall, Evomag, Dedeman, etc.

Garantia lucrarii:

Elsatherm Service Instal SRL acorda 12 luni garantie la manopera pentru toate lucrarile de instalatii sanitare, termice si electrice executate de catre instalatorii si electricienii firmei.

Preturile practicate de catre instalatorii si electricienii nostri sunt accesibile, corecte, accesibile si afisate permanent pe pagina de preturi. Raportul calitate-pret este net favorabil clientilor datorita experientei si profesionalismului electricienilor. In cadrul firmei avem angajat minimum un electrician autorizat de catre ANRE cu gradul IIB.

Pret manopera racordare, instalar, montaj plita vitroceramica:

– deplasare in Bucuresti = 50 lei

– deplasare in Ilfov = 100 lei

– serviciu montaj standard* plita vitroceramica incorporabila = pret de la 200 lei

– prelungire suplimentara cablu alimentare plita vitroceramica = pret de la 100 lei

– executie circuit electric dedicat din panoul electric pentru alimentare plita = pret de la 300 lei in functie de lungimea traseului, gradul de dificultate, etc.

– decupare in blat = pret de la 100 lei

* montajul standard include doar racordarea cablului electric al plitei la reteaua electrica existenta si realizarea conexiunilor in functie de tensiunea de alimentare!

Zone acoperite in Bucuresti si Ilfov:

Sector 1:

Primaverii, Floreasca, Dorobanti, Radu Beller, Baneasa, Jandarmeriei, Mihalache, Pipera, Aviatiei, Pajura, Bucurestii Noi, Aviatorilor, Domenii, Grivita, Calea Grivitei, Soseaua Chitilei, Gara de Nord, Straulesti, Damaroaia, Jiului, Parcului, Piata Romana, Matache, Piata Victoriei, Turda, Averescu, Titulescu, Banu Manta, Gheorghe Duca, Calea Plevnei, Stirbei Voda, Dacia, Berzei, Golescu, Expozitiei, Magheru, Marasti, Caraiman, Chibrit, Kisseleff, Basarab, Podul Grant, Expozitiei, Ficusului, etc.

Sector 2:

Andronache, Baicului, Barbu Vacarescu, Basarabia, Calarasilor, Carol I, Colentina, Cernauti, Chisinau, Circului, Dacia, Doamna Ghica, Eminescu, Ferdinand, Floreasca, Fabrica de Glucoza, Fabrica de Paine, Foisorul de Foc, Fundeni, Ion Creanga, Lacul Tei, Lizeanu, Maica Domnului, Matei Voievod, Mihai Bravu, Morarilor, Mosilor, Obor, Pache Protopopescu, Pantelimon, Petricani, Piata Iancului, Piata Muncii, Pipera, Ritmului, Stefan cel Mare, Tei, Teiul Doamnei, Tei Toboc, Toamnei, Traian, Tunari, Piata Unirii, Piata Universitatii, Vatra Luminoasa, Vergului, etc.

Sector 3:

1 Decembrie 1918, 23 August, Alba Iulia, Baba Novac, Balta Alba, Barajul Bicaz, Barajul Bistritei, Barajul Dunarii, Baralul Lotru, Barajul Rovinari, Barajul Sadului, Barajul Uzului, Basarabia, Brailita, Branduselor, Bucovina, Burebista, Camil Ressu, Campia Libertatii, Calea Calarasilor, Campia Libertatii, Centru Civic, Constantin Brancusi, Corneliu Coposu, Costin Georgian, Decebal, Delea Noua, Delea Veche, Diham, Dudesti, Dristor, Dristorului, Energeticienilor, Fizicienilor, Foisorului, Gheorghe Petrascu, Ilioara, Gura Putnei, Ion Tuculescu, Jean Steriadi, Laborator, Leontin Salajan, Liviu Rebreanu, Lotrioara, Lucretiu Patrascanu, Macaralei, mall ParkLake, Matei Ambrozie, Matei Basarab, Mihai Bravu, Minis, Mircea Voda, Nerva Traian, Nicolae Grigorescu, Nicolae Pascu, Octavian Goga, Ozana, Parcul Ior, Piata Bobocica, Piata Muncii, Piata Unirii, Popa Nan, Postavarului, Prevederii, Racari, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Splaiul Independentei, Splaiul Unirii, Soseaua Garii Catelu, Soseaua Industriilor, Theodor Pallady, Timpuri Noi, Titan, Traian, Trapezului, Unirii, Vitan, Zizin, etc.

Sector 4:

Alexandru Obregia, Alunisului, Aparatorii Patriei, Berceni, Constantin Brancoveanu, Cutitul de Argint, Cuza Voda, Dimitrie Cantemir, Drumul Gazarului, Gheorghe Sincai, Emil Racovita, Eroii Revolutiei, Giurgiului, Huedin, Luica, Marasesti, Metalurgiei, Nitu Vasile, Piata Norilor, Piata Progresului, Piata Resita, Piata Sudului, Pieptanari, Secuilor, Serban Voda, Soseaua Berceni, Soseaua Giurgiului, Soseaua Oltenitei, Straja, Soseaua Viilor, Tineretului, Timpuri Noi, Turnu Magurele, Uioara, Vacaresti, Vitan Barzesti, etc.

Sector 5:

ului 5 in cartierele sau zona 13 Septembrie, Alexandriei, Antiaeriana, Baciului, Centrul Civic, Chirigiu, Cotroceni, Eroilor, Eroilor Sanitari, Ferentari, George Cosbuc, Ghencea, Giurgiului, Izvor, Libertatii, Margeanului, Natiunile Unite, Panduri, Piata Rahova, Piata Unirii, Pieptanari, Pucheni, Prelungirea Ferentari, Prelungirea Ghencea, Progresului, Rahova, Razoare, Regina Maria, Salaj, Splaiul Independentei, Soseaua Viilor, Toporasi, Tudor Vladimirescu, Uranus, Zetarilor, centrul Istoric, etc.

Sector 6:

1 Mai, Apeductului, Apusului, Brasov, Cartierul Brancusi, Cartierul Latin, Compozitorilor, Constructorilor, Crangasi, Dezrobirii, Dreptatii, Drumul Taberei, Drumul Sarii, Favorit, Ghencea, Giulesti, Giulesti Sarbi, Gorjului, Grozavesti, Iuliu Maniu, Lujerului, Moinesti, Militari, Orizont, Orsova, Piata Gorjului, Piata Moghioros, Piata Veteranilor, Plevnei, Politehnica, Preciziei, Prelungirea Ghencea, Romancierilor, Rasaritului, Regie, Sibiu, Timisoara, Uverturii, Valea Argesului, Valea Cascadelor, Valea Ialomitei, Valea Lunga, Valea Oltului, Vasile Milea, Virtutii, etc.

Judetul Ilfov:

Corbeanca, Otopeni, Dimieni, Pipera, Saftica, Balotesti, Chitila, Buftea, Mogosoaia, Voluntari, Afumati, Tunari, Pantelimon, comuna Berceni, Popesti Leordeni, Jilava, Magurele, Bragadiru, Mihailesti, Rosu, Chiajna, Dragomiresti, Ciorogarla, Domnesti, Snagov, Lipia, Gruiu, Cioflinceni, Vladiceasca, Tancabesti, Peris, Moara Vlasiei, Ciolpani, Dobroesti, Cernica, Cornetu, Branesti, Clinceni, etc

| montaj plita vitroceramica Bucuresti | instalare plita vitroceramica Bucuresti | plita vitroceramica | racordare plita vitroceramica Bucuresti | montaj plita vitroceramica sector 1 | montaj plita vitroceramica sector 2 | montaj plita vitroceramica sector 3 | montaj plita vitroceramica sector 4 | montaj plita vitroceramica sector 5 | montaj plita vitroceramica sector 6 | montaj plita vitroceramica ilfov | inlocuire plitsa vitroceramica Bucuresti | montaj plita electrica Bucuresti | instalare plita electrica Bucuresti |
Instalare plita vitroceramica Bucuresti
Montaj plita vitroceramica

Servicii profesionale de racordare, instalare, montaj plite vitroceramice in Bucuresti